III Targi Logistyki, Magazynowania i Transportu LOGISTEX 2009 odbędą się w dniach 21-23 kwietnia 2009 w Sosnowcu w Centrum Targowo-Wystawienniczym Expo Silesia.
Tylko tutaj w jednym miejscu będzie można spotkać najbardziej opiniotwórcze środowisko związane z polską logistyką - właścicieli firm logistycznych i transportowo-spedycyjnych, przedstawicieli sieci handlowych, osoby zarządzające centrami logistycznymi i przedstawicieli świata nauki.

W targach wezmą udział firmy wyposażające magazyny, producenci sprzętu i urządzeń transportowych, firmy transportowe, spedycyjne, centra logistyczne i dystrybucyjne, firmy z branży IT - zajmujące się informatyzacją i automatyzacją procesów, biura doradcze oraz wydawnictwa specjalistyczne.

Informator Przemysłowy Logismarket także będzie obecny na targach z własnym stoiskiem (nr 7). Jesteśmy międzynarodowym portalem przemysłowym o firmach branży logistycznej, magazynowej, opakowań i wyposażenia przemysłowego prezentującym 3800 przedsiębiorstw oferujących ponad 65 000 produktów. Zapraszamy na nasze stoisko (nr 7)! Z przyjemnością przedstawimy Państwu bogatą ofertę naszego Informatora Przemysłowego!