Informator Przemysłowy Logismarket Argentyna znajduje się obecnie w momencie szybkiego i pewnego rozwoju. Producenci i dostawcy produktów i usług przemysłowych zareagowali bardzo pozytywnie na pojawienie się argentyńskiej witryny. Coraz więcej firm z bardzo różnych branż ogłasza się na portalu Logismarket prezentując swoje produkty i zyskując nowe kontakty handlowe generowane przez nasz informator.

Wobec tak pomyślnej sytuacji, przy niecałym roku obecności na argentyńskim rynku i wziąwszy pod uwagę dynamizm lokalnej sieci przemysłowej, zdecydowaliśmy rozszerzyć zakres prezentowanych na naszym portalu produktów i utworzyć nową kategorię Obrabiarki i narzędzia.

Wraz z tą nowością Logismarket.com.ar dysponuje obecnie 10 kategoriami obejmującymi różne produkty przemysłowe.

O Logismarket

Logismarket to informator przemysłowy znany i ceniony w Europie i Ameryce Łacińskiej, prezentujący ponad 71 000 produktów i 4300 firm. Portal wyróżnia się zarówno jakością generowanych kontaktów handlowych, jak i kompletnej informacji technicznej dotyczącej prezentowanych produktów. Logismarket jest dostępny w trzech formatach: katalog on-line, katalog drukowany i CD-Rom. Portal jest odwiedzany miesiącznie przez 1 150 000 użytkowników.

Logismarket jest częścią Grupy MECALUX, jednego ze światowych liderów całościowych rozwiązań magazynowania.