Targi easyFairs PACKAGING INNOVATIONS odbędą się w dniach 28-29 kwietnia 2009 w Warszawie w Centrum EXPO XXI przy ul. Prądzyńskiego 12/14.

Organizatorem imprezy jest firma easyFairs. Targi te gromadzą najważniejsze firmy specjalizujące się w kreacji i produkcji opakowań oraz rzesze zwiedzających, zainteresowanych zastosowaniem prezentowanych produktów w swoich firmach.

Na targach easyFairs PACKAGING INNOVATIONS WARSAW pokazane zostaną innowacje w opakowaniach, najnowsze techniki, projekty i trendy, przyszłościowe rozwiązania pakowania i prezentowania produktów. Będzie to biznesowe spotkanie kreatorów nowych trendów z profesjonalnymi klientami poszukującymi nowatorskich metod prezentacji produktów.

Informator Przemysłowy Logismarket także będzie obecny na targach z własnym stoiskiem (A20). Jesteśmy międzynarodowym portalem przemysłowym o firmach branży opakowaniowej, logistycznej, magazynowej i wyposażenia przemysłowego prezentującym 3800 przedsiębiorstw oferujących ponad 65 000 produktów. Zapraszamy na nasze stoisko (A20)! Z przyjemnością przedstawimy Państwu bogatą ofertę naszego Informatora Przemysłowego!

Dokumenty do pobrania

• Plan hali targów easyFairs PACKAGING INNOVATIONS WARSAW Pobierz