Peru jest piątym krajem Ameryki Łacińskiej, gdzie Logismarket działa jako miejsce spotkań pomiędzy firmami, które prezentują swoje produkty katalogowe, a profesjonalistami, którzy poszukują wysokiej jakości informacji, z możliwością uzyskania informacji i / lub wyceny w łatwy i szybki sposób od ogłaszających się firm.

Po dobrych wynikach w krajach sąsiednich (Brazylia, Chile, Meksyk i Argentyna), Logismarket uruchamia w Peru nowy projekt swojej strony internetowej w celu wygenerowania większej widoczności, wizerunku marki i stworzenia możliwości handlowych dla peruwiańskich firm lub międzynarodowych korporacji, które prowadzą dystrybucję na tym rynku: www.logismarket.pe

Dostępne sektory: od czyszczenia przemysłowego do opakowań i pakowania
Na razie Logismarket Peru liczy się z firmami ogłaszającymi się w poniższych sektorach przemysłowych:

Zespół Logismarket będzie nadal pracował nad rozwijaniem sektora, w którym firmy
i profesjonalni użytkownicy będą mogli odpowiednio, reklamować się lub otrzymywać informacje.

Logismarket na świecie

Logismarket, który jest częścią Grupy Mecalux, generuje 10 000 000 wizyt rocznie, 35.000 kontaktów handlowych miesięcznie dla swoich klientów, ma ponad 135 000 produktów i 11 500 opublikowanych firm*.

Od 2000 roku, Logismarket ciągle się rozwija i rozszerza swoją międzynarodową obecność, łącznie w 16 krajach Europy i Ameryki Łacińskiej, są to: Argentyna, Austria, kraje Beneluksu, Brazylia, Czechy, Chile, Francja, Niemcy, Włochy, Meksyk, Polska, Portugalia, Wielka Brytania, Hiszpania i Szwajcaria.

Poza tym, w ciągu najbliższych miesięcy, Logismarket będzie oferował usługi w 17 krajach, co wiąże się z uruchomieniem nowej strony internetowej w Kolumbii.

* Dane globalne.