Logismarket usprawnia proces tworzenia produktów w Obszarze Klienta

22/09/2016, Gliwice (Polska)

Zmiana ma na celu maksymalnie ułatwić dodawanie treści opisów przez Klientów Logismarket, tak aby mogli oni rozwijać swój katalog produktów jeszcze szybciej.

Łatwiej i szybciej! Na tym polega proces tworzenia nowych produktów w obszarze klienta, dostępne i osiągalne wnioski online dla wszystkich firm reklamujących się w Logismarket.

Ulepszenie polega na uproszczeniu procesu tworzenia produktów w Obszarze Klienta: tylko za pomocą jednego kroku, klienci Logismarket mogą dodawać istotne informacje o swoich produktach i wysyłać je do zatwierdzenia w szybki i łatwy sposób.

W Logismarket cenimy czas naszych klientów: zmiana ta przyspiesza proces tworzenia produktów i usług, a jednocześnie skraca czas poświęcony zamieszczaniu informacji. Teraz klienci mogą publikować więcej produktów w krótszym czasie, mogą w prosty sposób rozszerzać swój katalog produktów na www.logismarket.pl, a tym samym zwiększyć możliwość otrzymania wniosków od specjalistów, którzy odwiedzają Logismarket.

Jeśli jesteś już klientem Logismarket, zaloguj się do swojego Obszaru Klienta i sprawdź ulepszenia: https://clients.logismarket.com.

Jeśli nie jesteś jeszcze klientem Logismarket, a chcesz zareklamować swoje produkty, skontaktuj się z nami: https://www.logismarket.pl/rejestracja.