Logismarket umacnia swoją pozycję w Ameryce Łacińskiej poprzez otwarcie nowej witryny internetowej w Chile

28/09/2009, Santiago (Chile)

Informator Przemysłowy Logismarket otwiera 28 września 2009, w Chile nową witrynę internetową www.logismarket.cl.

Informator Przemysłowy Logismarket otwiera 28 września 2009, w Chile nową witrynę internetową http://www.logismarket.cl/.

Logismarket stawia na Chile ze względu na dynamiczny rozwój tego kraju w ostatnich latach oraz, jak podaje OECD (Organizacja Współpracy Gospodarczej i Rozwoju), perspektywę wzrostu popytu na wyposażenie przemysłowe w najbliższych latach.

Chile to czwarty kraj Ameryki Łacińskiej, w którym Logismarket będzie oferował swoje usługi. Informator Przemysłowy jest już obecny w Meksyku, Argentynie i Brazylii od połowy 2008 roku, osiągając dobre wyniki i spotykając się z bardzo pozytywnym odbiorem wśród producentów oraz dystrybutorów produktów i usług przemysłowych.

Pomimo aktualnej, trudnej sytuacji ekonomicznej na świecie, coraz więcej firm z różnych branż decyduje się na usługi oferowane przez Logismarket, prezentując na naszym portalu swoje produkty i zyskując nowe kontakty biznesowe generowane przez portal.

W chwili obecnej, witryna Logismarket.cl oferuje następujące kategorie produktów:

Logismarket na świecie

Od momentu założenia portalu w roku 2001, Logismarket ciągle się rozwija i aktualnie, wraz z witryną Chile, działa w 15 krajach.

http://www.logismarket.de/ (Niemcy)

http://www.logismarket.com.ar/ (Argentyna)

http://www.logismarket.at/  (Austria)

http://www.logismarket.nl/  (Beneluks)

http://www.logismarket.ind.br/  (Brazylia)

http://www.logismarket.cl/  (Chile)

http://www.logismarket.es/ (Hiszpania)

http://www.logismarket.fr/  (Francja)

http://www.logismarket.it/  (Wlochy)

http://www.logismarket.com.mx/  (Meksyk)

http://www.logismarket.pl//  (Polska)

http://www.logismarket.pt/  (Portugalia)

http://www.logismarket.co.uk/  (Wielka Brytania)

http://www.logismarket.cz/  (Czechy)

http://www.logismarket.ch/  (Szwajcaria)

O Logismarket

Logismarket to ogólny informator przemysłowy 100% B2B, znany i ceniony w Europie i Ameryce Łacińskiej. Portal posiada ponad 9 000 000* unikatowych użytkowników i prezentuje ponad 71 000 produktów i 4300 firm. Logismarket to miejsce, w którym spotykają się producenci lub dostawcy prezentujący swoją ofertę i potencjalni klienci szukający różnego rodzaju produktów lub usług przemysłowych.

Logismarket jest częścią Grupy Mecalux, jednego ze światowych liderów całościowych rozwiązań magazynowych.

*Dane globalne za rok 2008