Logismarket będzie obecny na targach MACH-TOOL Salon Obrabiarek i Narzędzi

02/06/2009, Barcelona

MACH-TOOL Salon Obrabiarek i Narzędzi, 16-19 czerwca 2009, Hala Międzynarodowych Targów Poznańskich, ul. Głogowska, Poznań, Logismarket – Pawilon 9, stoisko 45.

Kolejna edycja Salonu Obrabiarek i Narzędzi MACH-TOOL, największych targów tej branży w Nowej Europie, odbędzie w Poznaniu, w Hali Międzynarodowych Targów Poznańskich przy ul. Głogowskiej, w dniach 16-19 czerwca 2009.

Tematyka salonu MACH-TOOL obejmuje następujące bloki:

Dopełni ją bogaty program wydarzeń: dziesiątki specjalistycznych konferencji i seminariów, liczne międzynarodowe spotkania biznesowe, warsztaty oraz stałe prezentacje na specjalnych przestrzeniach demonstracyjnych.

Salon MACH-TOOL jest integralną częścią targów ITM Polska - największych w Nowej Europie targów nowoczesnych technologii przemysłowych, w ramach których na powierzchni ponad 30.000 metrów kwadratowych swoją innowacyjną ofertę przedstawi blisko 1500 firm z kilkudziesięciu krajów.

Informator Przemysłowy Logismarket także będzie obecny na targach z własnym stoiskiem (pawilon 9, stoisko 45). Jesteśmy międzynarodowym portalem przemysłowym o firmach branży obrabiarek i narzędzi, logistycznej, magazynowej i wyposażenia przemysłowego prezentującym 4300 przedsiębiorstw oferujących ponad 71 000 produktów. Zapraszamy na nasze stoisko (pawilon 9, stoisko 45)! Z przyjemnością przedstawimy Państwu bogatą ofertę naszego Informatora Przemysłowego!