Logismarket oferuje nową funkcję: stwórz link

22/05/2009, Barcelona

Jedna z ostatnich nowości portalu Logismarket to możliwość łatwego tworzenia linku do którejkolwiek ze stron portalu Logismarket.

Oprócz już dostępnych funkcji jak zapisz jako pdf, drukuj i wyślij, dodaliśmy inne, przydatne zwłaszcza do promocji treści naszego portalu przy pomocy tak interaktywnego medium, jakim jest w dzisiejszych czasach Internet.

Od niedawna portal Logismarket umożliwia łatwe utworzenie linku do swojej strony głównej, zarówno w formacie prostego linku, jak i poprzez dodanie tytułu oraz tytułu uzupełnionego krótkim opisem, logotypem firmy lub bannerem. Funkcja jest dostępna na pasku narzędzi informatora Logismarket. Naszym celem jest umożliwienie różnego rodzaju firmom, dostawcom, organizatorom targów, itp. umieszczenia na swojej stronie internetowej linku do portalu Logismarket.

Funkcja ta może być stosowana także do innych stron portalu. Użytkownik może np. utworzyć link do jakiejkolwiek prezentacji produktu, firmy, komunikatu prasowego, kategorii lub strony z wynikami wyszukiwania na portalu Logismarket. Wystarczy kliknąć na odpowiednią ikonę na pasku narzędzi.

W obydwu przypadkach należy tylko wybrać format linku, skopiować kod HTML znajdujący się w oknie dialogowym i wkleić go na stronie internetowej lub blogu.

Zachęceni przez naszych użytkowników, udostępniliśmy to narzędzie, dzięki któremu klienci firm ogłaszających się na naszych stronach zyskują praktyczny dostęp do aktualnej informacji przemysłowej ze swojej strony lub blogu.

Obecnie portal Logismarket stawia na narzędzia Web 2.0 służące ułatwieniu wymiany informacji między użytkownikami portalu. Podejmujemy te innowacyjne działania z myślą o ciągle powiększającej się liczbie stron internetowych i blogów oraz rozpowszechnieniu bogactwa informacji o ponad 4300 firmach i 71000 produktów przedstawionych na naszym portalu.