Logismarket publikuje nową edycję CD-ROM’u

05/06/2009, Barcelona

Nowy CD-ROM Logismarket jest już dostępny. Płyta to kopia portalu zawierająca prezentację wszystkich firm i produktów znajdujących się w informatorze oraz informacje na temat firmy Logismarket i jej obecności na całym świecie.

CD-ROM Logismarket to przydatne narzędzie, nie wymagające połączenia z Internetem i stosowane przez profesjonalistów do wyszukiwania potrzebnych informacji. Najprostszy sposób na otrzymanie bezpłatnej kopii CD-ROM'u to wysłanie wniosku zamówienia dostępnego na naszym portalu lub w newsletterze LogismarketNews. Po wypełnieniu i wysłaniu formularza, CD-ROM zostanie wysłany pocztą na adres wskazany przez użytkownika.

CD-ROM to cyfrowa kopia informatora Logismarket aktualizowana kilka razy do roku, rozdawana na targach, w których uczestniczymy i załączana do najważniejszych magazynów branżowych. Działania te zapewniają dotarcie płyty do najbardziej dopasowanego odbiorcy i właściwą promocję naszego informatora.

Ostatnia edycja płyty osiągnęła nakład 10000 egzemplarzy. Większość CD-ROM'ów zostanie rozdana na targach Machtool i Transporta, które odbędą się w dniach 16-19 czerwca 2009 w Poznaniu.

Nasi klienci mogą zamieścić dodatkową reklamę w postaci ogłoszenia z tyłu okładki CD-ROM'u lub bannerów umieszczonych na płycie. Jest to interesująca opcja wykorzystania oferowanego przez nas nośnika jako narzędzia komunikacyjnego docierającego do szerokiej publiczności.