Logismarket Hiszpania uruchamia usługę zakupów online

21/09/2016, Gliwice (Polska)

Zakupy online za pośrednictwem Logismarket są teraz możliwe! Od teraz, na stronie Logismarket.es, publikowane będą produkty z uwzględnieniem cen i zniżek, z możliwością ich zakupu bezpośrednio od sprzedawcy.

Mając na celu poprawę poziomu usług oferowanych klientom i użytkownikom oraz dostosowanie się do nowych trendów rynkowych, Logismarket uruchomił usługę zakupów online - funkcjonalność, która pozwala użytkownikom na zakup produktów za pośrednictwem strony  www.logismarket.es.

Klienci mogą znaleźć to, czego szukają spośród ponad 25 000 produktów dostępnych w Logismarket Hiszpania oraz porównywać różne marki i ceny. Osoby zainteresowane danym produktem, mogą skontaktować się ze sprzedawcą w celu uzyskania informacji lub za pomocą nowego przycisku „Złóż zamówienie" dokonać zakupu.

Logismarket nie uczestniczy w procesie zakupu, stanowi jedynie platformę pośredniczącą pomiędzy klientem a sprzedawcą. Sprzedawca po otrzymaniu wniosku zakupowego za pośrednictwem portalu Logismarket kontaktuje się z nabywcą w celu ustalenia rodzaju płatności i dostawy produktu.

Usługa zakupów internetowych poprzez Logismarket pozwala użytkownikom zaprezentować swoją ofertę produktów, poinformować o zniżkach i wyjątkowych rabatach, a zainteresowanym kupnem wybrać produkt, który najbardziej spełnia ich oczekiwania i zakupić go w łatwy i szybki sposób.

Obecnie, zakupy online są jedynie możliwe za pośrednictwem strony www.logismarket.es. W kolejnych miesiącach, usługa ta zostanie rozszerzona na inne kraje: Argentynę, Austrię, kraje Beneluksu, Brazylię, Chile, Kolumbię, Francję, Niemcy, Włochy, Meksyk, Peru, Polskę, Portugalię, Wielką Brytanię, Czechy i Szwajcarię.

Ze względu na poszerzenie swojej oferty o pośrednictwo w e-handlu, Logismarket zmienił swoją nazwę z "Informatora Przemysłowego" na "Rynek przemysłowy dla firm i specjalistów". Nazwa ta odzwierciedla nowy profil biznesowy Logismarket.